De beste privé charter van Curaçao!

Red Snapper Boat trips

Op zoek naar een leuke activiteit tijdens uw verblijf op Curaçao? Dan hoeft u nu niet meer verder te zoeken want Red Snapper Boat trips Curaçao heeft een geweldig aanbod aan leuke boot trips voor het hele gezin!

Red Snapper Boat Trips

Ontdek Curaçao op het water

All inclusive boot trips Curaçao

U kunt ervoor kiezen om een all inclusive boot trip te reserveren. Dit houdt in dat wij ervoor zorgen dat er gekoelde dranken en frisdranken voor u zijn geregeld. Daarnaast is het mogelijk om een catering aan boord te regelen. Wij zorgen ervoor dat er lekker hapjes aan boord worden meegenomen en deze kunt u heerlijk nuttigen tijdens de boot trip. Bij de reservering kunt u aangeven hoe laat u wilt vertrekken en hoe lang u de privé charter wilt huren.

Wij varen in principe iedere dag dus u kunt reserveren wanneer u het beste uit komt. Op het moment dat wij al een reservering hebben staan, zullen wij contact met u opnemen en de opties bespreken. Belangrijkste is dat u een geweldige en onvergetelijke ervaring beleefd bij Red Snapper Boat trips.

Ga met ons mee op

Red Snapper Boot trip reserveren

Weet u nog niet exact welke boot trip u wilt reserveren? Geen probleem, wij hebben een handig overzicht voor u gemaakt met de keuze uit diverse boot trips die wij verzorgen. Wilt u bijvoorbeeld een combinatie boot trip, kies dan voor de boot trip op maat en wij combineren de beste spots voor u.

Bekijk snel ons aanbod en we zien u graag binnenkort om er een gezellige dag van te maken!

Boot trip op maat
Red Snapper Boat trips
J's floating hut Curacao