Boot trip Curacao

Leuk dat u op ons website bent gekomen!

Red Snapper Boat Trips

Wij zijn met de Red Snapper al sinds 2012 actief op het Spaanse Water. Hierbij organiseren hier diverse boottochten en excursies met natuurlijk de uitbreiding het water rond het Spaanse Water.

Wanneer u een boot trip bij ons boekt kunt u rekenen op een professionele tour waarbij alles tot in detail goed geregeld is. Wij zijn een flexibele, professionele en deskundige aanbieder van boottochten, privé charters en excursies op Curaçao.

Privé Boot trips

Red Snapper boot trips vaart dagelijks uit met de ruime en comfortabele boot de Red Snapper.

Onze lokale gids vertelt u alles wat er te weten valt over de wateren, huizen, cultuur en natuur. Wij vinden dat de klanten voorop staan, vandaar dat wij geen vaste dagen en tijden hebben per tour.

Nee, u mag aangeven wanneer u het liefste wilt varen en om welk tijdstip. Dit is wel zo handig voor uw eigen (vakantie)planning.

Kapitein op de Red Snapper
Red Snapper Boat trips

Vaar met ons mee

Boot trips voor iedereen

Red Snapper Boot trips is geschikt voor het hele gezin en voor zowel kleine als grote gezelschappen.

Wij nemen u mee over het Spaanse Water en stemmen de route af op uw wensen. Wij zijn ontstaan uit een passie en hobby voor de flora en fauna op Curaçao en waarom dit niet nader bekijken per boot?

Hierdoor kunnen wij u echt een unieke trip aanbieden waarbij we u veel kunnen laten zien maar ook veel hierover vertellen.