Duiken met Red Snapper Diving

Vanaf een boot duiken

Wie wil dit nou niet, duiken vanaf de boot? We nemen u mee op pad met onze Red Snapper sloep en varen dan naar een mooie duikspot waar we vanaf de boot ter water gaan.

Wij doen dit in samenwerking met Red Snapper Diving!

Gecertificeerd duiken

Red Snapper Diving geeft sportduik- opleidingen volgens het PADI-systeem.

Elke duikopleiding is bij hen een bijzondere belevenis. Een avontuur in de wonderlijke wereld onder water! U kunt voor elke opleiding bij Red Snapper Diving terecht.

Zij gebruiken uitsluitend materialen en lesmiddelen die aan de hoge PADI eisen voldoen. Ze geven het gehele jaar door duikopleidingen!

Hierdoor kunt u ook het gehele jaar door onze boot trip met duiken reserveren.

Ontdek de onderwaterwereld

Geen brevet nodig!

Wel of geen brevet, u kunt bij Red Snapper Diving terecht voor een guided dive. Mocht u wel een brevet hebben maar wilt u graag onder begeleiding duiken, dan kan dit natuurlijk ook.

We gaan met z’n allen op de boot en de gids zal u meenemen naar de mooiste duikspots onder water. Voordeel is ook dat u uw gehele duikuitrusting bij hen kunt huren, dus u hoeft niets mee te nemen en alles past op de boot!

Ga met ons mee op avontuur

Duiken vanaf de boot

Met de boot kunt je de meest spectaculaire duikplaatsen ontdekken die niet vanaf de kant te bereiken zijn.

Duiken vanaf een boot is leuk, vooral wanneer je het idee hebt dat je jezelf erop thuis voelt. Het is leuk om te weten wat je aan het doen bent.

Bij deze specialty leer je onder andere over de planning, organisatie, procedures en technieken die nodig zijn om goed en veilig te duiken vanaf alle soorten en maten boten.