De beste privé charter van Curaçao!

Spaanse water Boat trips

Wie op vakantie gaat naar Curaçao en een beetje voorbereiding treft, ontkomt niet aan het lezen over het Spaanse Water. Het Spaanse Water is een groot gebied van Curaçao waar je perfect kunt varen met de boot. Het water is relatief rustig en er staan grote villa’s waarbij u uw ogen uit kunt kijken.

Wijn zijn de eerste privé charter die daar boot trips aanbieden. Met onze comfortabele Red Snapper varen wij ontspannen over het Spaanse Water van Curaçao. Wij laten u de mooiste plekjes en villa’s bekijken. Ondertussen kunt u genieten van een heerlijk verkoelend drankje. Wilt u ook catering aan boord? Geen probleem, dit kunnen we ook voor u regelen.

Gezellig varen op Curacao

Ontdek Curaçao op het water

Spaanse Water met Red Snapper

Onze Red Snapper boot kan maximaal 30 personen meenemen wat ervoor zorgt dat u ook met een grote groep bij ons terecht kan. Uiteraard is de boot ook perfect voor een romantische en intieme setting. Vanaf het Spaanse water kunnen wij u naar de perfecte spot varen om bijvoorbeeld de zonsondergang te zien.

Heeft u kinderen aan boort? Dan kunnen we ook aanleggen bij bijvoorbeeld Santa Barbara resort op Curaçao. Hier kunnen de kinderen heerlijk van boort en de tijd van hun leven ervare

Ga met ons mee op

Spaanse Water boot trip boeken

Wilt u ook een relaxte middag op het Spaanse water beleven? Reserveer dan snel deze boottocht en wij nemen contact met u op om alles af te stemmen!

Varen op Curacao
Varen op het Spaanse water Curacao
Villa Spaanse water