De beste privé charter van Curaçao!

Red Snapper Boat trips

Wilt u graag met uw gezelschap heerlijk een dag varen op Curaçao? Dat kan natuurlijk met onze Red Snapper! De grote vraag is waar wilt u naar toe varen en wat wilt u allemaal zien?

Red Snapper Boat Trips

Ontdek Curaçao op het water

Boot trip op maat boeken

Lijkt het u wel wat om zelf een leuke boot trip samen te stellen? Boek dan een boot trip op maat en vul het reserveringsformulier in. Vervolgens zullen wij contact met u opnemen om de opties te bespreken en kunt u uw wensen kenbaar maken.

Het voordeel van een boot trip op maat is dat wij ook kunnen verzorgen dat u een all inclusive boot trip krijgt. Hierbij verzorgen wij dan het eten en drinken aan boort zodat u met uw gezelschap vooraf nergens rekening mee hoeft te houden. Het enige wat u nog moet doen is naar de boot toe komen en vervolgens kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de service aan boort die wij hebben geregeld!

Ga met ons mee op

Boot trips combineren

Heeft u meerdere boot trips gezien die u aanspreken maar heeft u maar tijd voor één boot trip? Dan hebben wij een goede oplossing voor u, namelijk het combineren van boot trips. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te beginnen op het Spaanse Water waarna we doorvaren naar Tugboat, zodat u kunt snorkelen! Op deze manier laten we u veel van het water rondom Curaçao bekijken maar pakt u ook de highlights van en andere boot trip mee.

Wilt u ook graag een dag met de Red Snapper op pad en wilt u daarbij zelf een mooie boot trip op maat maken? Reserveer dan nu uw boot trip op maat en dan maken we er een mooie dag van!

Boot trip op maat
Red Snapper Boat trips
Gezellig varen op Curacao