De beste privé charter van Curaçao!

Red Snapper Boat trips

Er zijn veel manieren waarop u het tropische eiland Curaçao kunt ontdekken en dat hoeft niet altijd op land te gebeuren.

Een boot huren op Curaçao is daarvan een goed voorbeeld omdat u daarbij geniet van het heerlijke tropische klimaat vanaf het water. Dit is dan een van de vele redenen waarom mensen naar Curaçao komen voor een vakantie.

Varen op Curacao
Red Snapper Boat Trips

Ontdek Curaçao op het water

All-in boot huren op Curaçao

Bij het boeken van een leuke boot trip heeft u vaak de keuze uit de soort trip, maar bij Red Snapper boat trips kunt u ook daarbij nog kiezen voor een all-in boot trip.

Dit houdt in dat u met uw gezelschap alleen naar de boot hoeft te komen en alles wordt voor u geregeld. Wij verzorgen het drinken en eten aan boort en u kunt zorgeloos genieten van het uitzicht. Zo makkelijk was een boot huren op Curaçao nog nooit!

Ga met ons mee op

Boot huren op het Spaanse Water

Bij het huren van een boot op Curaçao is het wel belangrijk om te weten waar u naar toe wilt varen en wat u graag wilt zien. Een van de populairste bestemmingen is het Spaanse Water van Curaçao. Dit water is ideaal om een dag op te varen. Je vindt hier veel flora en fauna en de villa’s die aan het Spaanse Water gebouwd zijn kunt u perfect bewonderen vanaf het water. Een boot huren op Curaçao voor het Spaanse Water is dus een goede combinatie.

Wilt u ook graag een eigen boot huren op Curaçao? Reserveer dan direct een van onze leuke boot trips en wij zorgen ervoor dat alles gereed staat voor uw boot trip!

Boot trip op maat
Red Snapper Boat trips
Gezellig varen op Curacao