De beste privé charter van Curaçao!

Red Snapper Boat trips

Wilt u Curaçao op z’n mooist zien, dan moet u ook een boottocht maken om Curaçao vanaf zee te ontdekken. En bent u met een groep vrienden of familie dan is het al snel interessant om een privé charter te huren. U bent dan alleen met uw eigen gezelschap en hoeft geen rekening met andere gasten aan boord te houden. U kunt dan samen met de kapitein overleggen waar u naar toe wilt varen en hoe laat u bijvoorbeeld wilt vertrekken.

Boot trip Curacao
Red Snapper Boat Trips

Ontdek Curaçao op het water

Privé boot huren op Curaçao

Op een Caraïbisch eiland als Curaçao heeft u uiteraard boten in allerlei soorten en maten. Van klein tot groot, van zeilboot tot motorjacht, je hebt ze allemaal op Curaçao. Het enige probleem is vaak dat u in het bezit moet zijn van een vaarbewijs of de prijzen lopen zo hoog op dat het niet meer interessant is.

Bovendien bieden de meeste mensen met een boot standaard boottochten aan waarbij u weer met andere mensen op een boot zit. Voor een privé tocht over het Caribische water die betaalbaar is, bent u bij Red Snapper Boat trips aan het juiste adres.

Ga met ons mee op

Voordelen boot huren Curaçao

– U bepaalt waar u naar toe wilt varen
– U hoeft geen vaarbewijs te hebben, kapitein zit altijd inbegrepen. 
– Geen andere mensen aan boort behalve uw eigen gezelschap
– Vertrekken wanneer u zelf wilt 
– Catering kan op maat worden geleverd
– U bepaalt waar u heen vaart
 
Heeft u zin om binnenkort een boot te huren op Curaçao en wilt u volledig in de watten worden gelegd? Dan bent u bij Red Snapper boat trips aan het juiste adres. Reserveer hier uw boot trip!
Boot trip op maat
Red Snapper Boat trips
Gezellig varen op Curacao